Miel cu Cimbru pe Piure de Legume Dulci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 morcov mare
1/2 felie de dovleac dulce
1 cartof dulce (optional)
3 cartofi mijlocii
600g de carne de miel
cimbru
1 ceapa
4 catei de usturoi
1 nuca de unt
2 linguri de ulei
Supa de legume
Sare
piper
nucusoara

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie, se pune intr-o cratita. Adaugam uleiul, ceapa taiata, usturoiul si cimbru. Acoperim cu supa de legume de 2 degete, saram, piperam si punem pe foc. Se acopera cu un capac si le lasa sa fiarba pana cand se evapora toata supa, ramanand doar 2 -3 linguri de sos.

Cartofii, morcovul si dovleacul ii curatam ii taiam in cuburi si punem la fiert in apa cu sare. Cand legumele sunt moi, dam deoparte, scurgem apa ramasa int-un vas, punem untul, asezonam cu piper, sare daca mai este nevoie si nucusoara. Mixam totul impreuna.

Servim fierbinte. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Miel cu Cimbru pe Piure de Legume Dulci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Miel cu Cimbru pe Piure de Legume Dulci