Medalioane din piept de curcan

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 piept de curcan
1 morcov
2 linguri pesmet
50 ml lapte
1 ou
100 ml ulei
1 lamaie
50 g faina
1 legatura patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.

Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper. Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.. Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Medalioane din piept de curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Medalioane din piept de curcan