Mancarica de Primavara

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

500g de carne de vita (porc)
1 lingura de delikat
2 linguri de ulei
250 g de sparanghel verde
250g de sparanghel alb
Puteti folosi doar un singur fel de sparanghel
1 ceapa
1 morcov
8-9 rosioare mici
Sare, piper, coriandru, chimen, paprica, usturoi
Cateva cani de apa

Mod de preparare

Sparanghelul alb se curata cu economul, se taie in bucati de 2 degete fiecare. Cel verde se spala si se taie la fel ca cel alb. Peste carnea taiata marunt punem uleiul, delikatul si condimentele (eu nu am mai pus sare), adaugam apa si lasam sa fiarba pana cand carnea este aproape moale. Taiam morcovul in rondele si il punem la fiert in zeama carnii. Dupa 10 min. adaugam ceapa taiata grosolan, sparanghelul si in final rosioarele. Verificam asezonarea, acoperim cu un capac si mai lasam pe foc pana cand sparanghelul
(se incearca cu varful unui cutit) este fiert si sosul este foarte scazut.

Servim alaturi de cartofi natur sau piure, orez.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Mancarica de Primavara" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la yafa

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancarica de Primavara