Limba umpluta

Complexitate
redusa
Limba umpluta

Ingrediente

  • limba (de porc, vitel )
  • miez de paine
  • 1 ceapa calita
  • 1 lingura rama
  • patrunjel verde tocat
  • lapte
  • 1 ou crud
  • sare, piper macinat

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare la care adaugam 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, piper boabe, 2 foi dafin , 4 catei usturoi si 1 ceapa . Se fierbe pana se moaie limba. In kukta (oala cu presiune in 35 minute de limba este fiarta).

Se curata, si taiem limba in doua avand grija sa nu il despicam de tot. Scobim cele 2 parti de limba.

Carnea scoasa se taie marunt. Ceapa ramasa se taie marunt si se caleste pe lingura de rama . Se pune la limba tocata, se adauga miezul de paine muiat in lapte si stors(se pune in cantitate egala cu limba tocata), oul crud, patrunjelul tocat , sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si cu aceasta umplutura se umple limba.

Ungem folie de aluminiu cu putin rama si infasuram limba in el . Punem limba astfel impachetata intr-un vas sau tava si turnam cca 150 ml apa sub ele si dam totul la cuptorul preincalazit ptr. cca. 30 minute.

Eu am pregatit un sos cu maioneza, smantana si hrean razuit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Cele mai apreciate rețete
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
3
Carte de bucate

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
4
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Gogosari in Sos de Mustar
5
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Parteneri
Prăjitură cu fructul dragonului
Bucataras.RO

Prăjitură cu fructul dragonului

Este pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...

Prăjitură cu fructul dragonului
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Culinar.RO

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute