Limba se fierbe in apa cu vegeta, iar apa se pastreaza si se strecoara. Limba fiarta se taie bucatele. Se prajeste ceapa taiata cubulete in putin ulei, iar apoi se pune peste o parte din apa in care a fiert limba. Morcovii se fierb si se razalesc. Peste faina se adauga apa rece, pana cand devine de consistenta smantanii. Amestecul rezultat se toarna peste ceapa si se amesteca in continuare. Cand sosul s-a ingrosat, se pune mustarul, morcovii si smantana.
E foarte bun servit cu garnitura de piure de cartofi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii