Limba se fierbe in apa cu vegeta, iar apa se pastreaza si se strecoara. Limba fiarta se taie bucatele. Se prajeste ceapa taiata cubulete in putin ulei, iar apoi se pune peste o parte din apa in care a fiert limba. Morcovii se fierb si se razalesc. Peste faina se adauga apa rece, pana cand devine de consistenta smantanii. Amestecul rezultat se toarna peste ceapa si se amesteca in continuare. Cand sosul s-a ingrosat, se pune mustarul, morcovii si smantana.
E foarte bun servit cu garnitura de piure de cartofi.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii