Se incinge cuptorul la 100 grade C. Carnea de curcan se spala si se sterge. Se sareaza si se pipereaza putrenic. Apoi se incinge uleiul intr-o tigaie ( 2 linguri doar) si se prajeste la foc mare , cateva minute. Se scoate, se pune intr-un vas de yena sau tava de friptura, se presara deasupra busuioc apoi se stropeste cu suc de lamaie. Se adauga vinul si se baga la cuptor timp de 40 min.
Dupa 30 de min se adauga rosiile, oparite putin si curatate de coaja.Pentru sos se zdrobeste usturoiul , caperele, se adauga restul de ulei si dupa ce se scoate friptura sosul din tava.
Se poate face si cu piept de pui .
Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii