Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

2 aripi si 2 pulpe de curcan
condimente pentru carne de pasare
ulei
apa
Pentru chiftele:
piure de cartofi racit
sare
piper
1-2 oua (in functie de cantitatea de piure)
faina

Mod de preparare

Punem carnea in tava, punem putin ulei si 3 cesti apa, peste carne punem condimente, acoperim cu folie si dam la cuptor 2 ore ... daca mai trebuie mai punem apa. Carnea sta la cuptor pana se inmoaie bine de tot.

Pentru a face chiftelele, amestecam piureul de cartofi cu ouale, adaugam sare si pipet si dam forma pe care o dorim. Le trecem prin faina si punem la rumenit pe o parte si pe cealalta. Le scoatem pe servetel sa se scurga.
Se serveste cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi
html