Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi

Complexitate
redusa
Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi

Ingrediente

  • -2 aripi si 2 pulpe de curcan
  • - condimente pentru carne de pasare
  • -ulei
  • -apa
  • Pentru chiftele:
  • -piure de cartofi racit
  • -sare
  • -piper
  • -1-2 oua (in functie de cantitatea de piure)
  • -faina

Mod de preparare

Punem carnea in tava, punem putin ulei si 3 cesti apa, peste carne punem condimente, acoperim cu folie si dam la cuptor 2 ore ... daca mai trebuie mai punem apa. Carnea sta la cuptor pana se inmoaie bine de tot.

Pentru a face chiftelele, amestecam piureul de cartofi cu ouale, adaugam sare si pipet si dam forma pe care o dorim. Le trecem prin faina si punem la rumenit pe o parte si pe cealalta. Le scoatem pe servetel sa se scurga.
Se serveste cu muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate