Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

2 aripi si 2 pulpe de curcan
condimente pentru carne de pasare
ulei
apa
Pentru chiftele:
piure de cartofi racit
sare
piper
1-2 oua (in functie de cantitatea de piure)
faina

Mod de preparare

Punem carnea in tava, punem putin ulei si 3 cesti apa, peste carne punem condimente, acoperim cu folie si dam la cuptor 2 ore ... daca mai trebuie mai punem apa. Carnea sta la cuptor pana se inmoaie bine de tot.

Pentru a face chiftelele, amestecam piureul de cartofi cu ouale, adaugam sare si pipet si dam forma pe care o dorim. Le trecem prin faina si punem la rumenit pe o parte si pe cealalta. Le scoatem pe servetel sa se scurga.
Se serveste cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Curcan cu Chiftele din Cartofi