Delicatesa de Curcan ca pe Crisuri

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ptr 4 persoane avem nevoie de :
600 gr carne curcan
1 ceapa
300 ml smantana
1 mar mai mare
300-400 gr varza creata
50 ml ulei
1/4 lingurita menta
1 legatura patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare

Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata.

Punem peste sare, piper si calim mai departe cateva secunde apoi punem peste cca. 150 ml apa adaugam 1/4 lingurita menta, legatura de patrunjel verde tocat marunt, acoperim cu un capac si lasam sa scada apa.

Acum turnam peste 300 ml smantana, mai potrivim de sare si piper daca mai e nevoie si lasam sa dea 2-3 clocote.

Acest tip de macare se serveste cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Delicatesa de Curcan ca pe Crisuri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Delicatesa de Curcan ca pe Crisuri