Cotlet de Miel cu Rubaba Caramelizata

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

2 cotlete de miel
200g rubaba
100g de zahar
150ml de vin rosu
100ml apa
4 esalote
2 crengute de rozmarin
2 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare

Rubaba se curata se taie bucatele. Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa si vinul rosu, pina se dizolva zaharul caramelizat. Se adauga ceapa taiata in patru si rubaba, si crengutele de rozmarin, se lasa o jumatate de ora la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust.

Cotletul de miel se sareaza si pipereaza, se prajeste putin in tigaie incinsa si dupa aia se baga la cuptor cu focul mic, timp de 30 de minute. Cotletul se serveste cu mamaliga si cu sos de rubaba caramelizata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cotlet de Miel cu Rubaba Caramelizata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ratatouille
•  14.05.2010 08:00:55

nu stiu in Bucuresti de unde poti sa cumperi, eu stau in Austria si am cumparat de la magazinul Lidl, se vind la legatura de 1kg, am cumparat chiar acum pentru ca vreau sa fac dulceata, rubarba cu capsuni, nu am mai facut pina cum, dar o sa incerc

prodan_oana
•  13.05.2010 14:18:38

cred ca e f bun.as vrea sa stiu unde in bucuresti gasesc rubarba

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlet de Miel cu Rubaba Caramelizata