Se caleste ceapa, carnea tocata, ardeiul macinat in ulei, dupa care se adauga 300 ml apa, si condimentele. Se lasa sa fiarba pana scade si ramane in putin soft. Separat se fierbe conopida desfacuta in buchetele.
Intr-un vas de iena se presara pesmetul, dupa care se aseaza un rand de conopida, un rand de carne tocata (toata carnea), peste carne se pune jumatate din smantana si ultimul rand de conopida. Restul de smantana de amesteca cu galbenusurile crude si se toarna peste stratul de conopida. Vasul se introduce in cuptor pentru 25 de minute.
Se poate servi cu salata verde.
Pofta buna.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii