Conopida cu Carne la Cuptor

Postat pe: 15-12-2009
(0)

Ingrediente

1/2 carne tocata amestec
1 conopida mai mare
1 ceapa mare
ardei rosu macinat
400 g smantana
2 galbenusuri crude
4-5 linguri pesmet
delikat si piper dupa gustul fiecaruia
putin ulei
300 ml apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se caleste ceapa, carnea tocata, ardeiul macinat in ulei, dupa care se adauga 300 ml apa, si condimentele. Se lasa sa fiarba pana scade si ramane in putin soft. Separat se fierbe conopida desfacuta in buchetele.

Intr-un vas de iena se presara pesmetul, dupa care se aseaza un rand de conopida, un rand de carne tocata (toata carnea), peste carne se pune jumatate din smantana si ultimul rand de conopida. Restul de smantana de amesteca cu galbenusurile crude si se toarna peste stratul de conopida. Vasul se introduce in cuptor pentru 25 de minute.
Se poate servi cu salata verde.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida cu Carne la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida cu Carne la Cuptor