Chiftelute Marocane

Complexitate
redusa
Chiftelute Marocane

Ingrediente

  • 150- 200 g de orez
  • 500 g de carne tocata (miel, amestec)
  • sare, piper
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 lingurita de paprica dulce
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • unt sau ulei
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 3 cozi de telina verde
  • sofran
  • 1500ml de supa de pui
  • sucul de la o lamaie
  • 1 buchet de patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu orezul, saram, adaugam scortisoara, paprica si coriandru. Se prajesc chiftelutele in unt (ulei) ca sa le coloram pe toate partile si adaugam ceapa taiata in lamele, telina taiata in bucatele, sofranul (eu l-am pus in supa, din cauza ca erau filamente si trebuia infuzat), piperam.

Supa de pui fierbinte se varsa peste chiftele si lasam sa fiarba timp de 40 de minute, amestecam usor din cand in cand, adaugam lichid daca e necesar. La final punem sucul de lamaie si patrunjelul acoperim pentru cateva minute. Servim cu diverse legume si semoule.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)