Carnea se amesteca cu orezul, saram, adaugam scortisoara, paprica si coriandru. Se prajesc chiftelutele in unt (ulei) ca sa le coloram pe toate partile si adaugam ceapa taiata in lamele, telina taiata in bucatele, sofranul (eu l-am pus in supa, din cauza ca erau filamente si trebuia infuzat), piperam.
Supa de pui fierbinte se varsa peste chiftele si lasam sa fiarba timp de 40 de minute, amestecam usor din cand in cand, adaugam lichid daca e necesar. La final punem sucul de lamaie si patrunjelul acoperim pentru cateva minute. Servim cu diverse legume si semoule.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii