Ceapa Umpluta

Postat pe: 16-05-2011
(0)

Ingrediente

ceapa uscata - 4-5 buc (potrivite)
pasta de rosii - 200 g
patrunjel - 1 legatura
carne tocata - 300 g
orez - 2 linguri
ulei - 2 linguri
sare
piper condimente
cascaval ras - 100 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Cepele se curata si se indeparteaza miezul, lasind decit 2-3 frunze la exterior. Se oparesc. Orezul spalat se fierbe, se scurge si se raceste.

Se amesteca orezul cu carnea, condimentele patrunjelul, sare si piper. Se umplu cepele cu acest amestec si se dau la cuptor, stropite fiind cu ulei.

Cind sint gata se scot, se indeparteaza cu grija partea de sus (eu am pus rosii taiate marunt) se pune cascaval ras si se pune partea de sus inapoi, lasind sa se topeasca cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ceapa Umpluta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ceapa Umpluta