Am fiert cartofii in coaja, si ouale. Dupa ce s-au racit am pus intr-o tava termorezistenta bucati de unt apoi am taiat cartofi felii subtiri si am acoperit tot fundul vasului. Deasupra am pus ouale taiate si ele felii si deasupra lor am pus din nou bucati de unt si smantana din loc in loc si am sarat. Am asezat apoi un strat de carnati afumati ( de casa) si din nou un strat de cartofi felii subtiri, din loc in loc deasupra lor am pus unt si smantana din nou si am dat la cuptor pana au prins o culoare maronie deasupra. Se servesc asa cum sant sau cu castraveti murati
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii