Cartof umplut cu cirnat prajit

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 cartofi mari
2 cirnati
2 felii de brinza (topita sau cascaval sau ce vrea fiecare )
optional morcovi
sare, ulei

Mod de preparare

am curatat cartofii de coaja, i-am gaurit si am facut un tunel prin ei cit sa intre cirnatul ( eu am facut a ochi si nu e bine ca era prea ingust .. deci voi verificati)

am pus cartofii la fiert in apa sau ca mine : eu i-am fiert la abur pe cosuletul special pt abur , in oala sub presiune pt 10 minute .. am fisrt si morcovele odata cu ei ... dar cum ziceam morcovele e optional

in timp ce cartofii se fierbeau am prajit cirnatii in tigaie : intepati i-am pus in tigaia cu 1 deget de apa, cind scazut apa am pus putin ulei si i-am prajit in sosul lor + uleiul pina s-au rumenit ...

am scos cartofii si am introdus cirnatul, apoi am pus niste feliute de morcov pe cartofi si cite o feliuta de brinza ... si la cuptor ( microunde in cazul meu ) cit sa se topeasca brinza ....

se serveste cu salata ....
ce am scos din cartof am folosit la supo-ciorba de legume cu rosii si paste .... de la felul 1
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartof umplut cu cirnat prajit" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

crista
•  16.05.2011 10:26:39

in varianta pentru copii folositi un cirnat din carne mai slaba, de curcan, pui sau iepure pe care sa il coaceti la gratar sau la aburi sau chiar cremwurst .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartof umplut cu cirnat prajit