Cartof umplut cu cirnat prajit

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 cartofi mari
2 cirnati
2 felii de brinza (topita sau cascaval sau ce vrea fiecare )
optional morcovi
sare, ulei

Mod de preparare

am curatat cartofii de coaja, i-am gaurit si am facut un tunel prin ei cit sa intre cirnatul ( eu am facut a ochi si nu e bine ca era prea ingust .. deci voi verificati)

am pus cartofii la fiert in apa sau ca mine : eu i-am fiert la abur pe cosuletul special pt abur , in oala sub presiune pt 10 minute .. am fisrt si morcovele odata cu ei ... dar cum ziceam morcovele e optional

in timp ce cartofii se fierbeau am prajit cirnatii in tigaie : intepati i-am pus in tigaia cu 1 deget de apa, cind scazut apa am pus putin ulei si i-am prajit in sosul lor + uleiul pina s-au rumenit ...

am scos cartofii si am introdus cirnatul, apoi am pus niste feliute de morcov pe cartofi si cite o feliuta de brinza ... si la cuptor ( microunde in cazul meu ) cit sa se topeasca brinza ....

se serveste cu salata ....
ce am scos din cartof am folosit la supo-ciorba de legume cu rosii si paste .... de la felul 1
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartof umplut cu cirnat prajit" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

crista
•  16.05.2011 10:26:39

in varianta pentru copii folositi un cirnat din carne mai slaba, de curcan, pui sau iepure pe care sa il coaceti la gratar sau la aburi sau chiar cremwurst .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartof umplut cu cirnat prajit