Carne Marinata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cepe medii
  • 30 ml Otet de vita de vie
  • 150 ml vin alb demisec
  • 250 ml apa
  • 4 frunze dafin
  • Piper boabe
  • Sare
  • Cinbru macinat
  • Marar uscat
  • o punga de congelator

Mod de preparare

1. Se amesteca apa, otetul, vinul si sarea impreuna, si se dau la o parte.

2. Se fac doua portii de ceapa taiata rotite sau semi rotite, 4-5 la o portie. Se amesteca cu frunze dafin 2 la portie, piper boabe, cimbrul macina si mararul uscat.

3. Intr-o punga de congelator se pune prima portie de ceapa, se adauga carnea, se acopera cu cealalta portie de ceapa, dupa care se toarna amesticul lichid. Se leaga punga foarte bine ca sa nu avem accidente in frigider, si se da la frigider cam pe 24 ore. La 6 ore intoarcem punga ca sa fim siguri ca lichidul sa acopere toata suprafata carnei.
1. Carnea se poate prepara la gratar, tigaie, sau cuptor. Cu orice garnitura si sos.
2. Carnea poate fi felii, sau o bucata intreaga de muschi.
3. Ceapa se poate spala, inabusi cu ciuperci si servi la carnea pregatita.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)