Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei. Ceapa se taie inele, iar morcovii rondele si se pun peste carne, impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la calit, sub capac, verificand, din cand in cand, sa nu se arda.
Intre timp se spala prunele, se oparesc si, dupa ce s-au scurs, se adauga peste carne.
Se face un sos din zahar ars diluat cu apa fierbinte(o cescuta) si ingrosat cu o lingura cu faina. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, se toarna sosul in cratita, se sareaza dupa gust si se da la cuptor.
Daca sosul nu este destul de dulce, inainte de a se da la cuptor se mai adauga putin zahar.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii