Carne de Porc Picanta cu Ciuperci, la Cuptor

Postat pe: 25-03-2010
(12)

Ingrediente

600 g cotlet de porc, fara os
400 g ciuperci champignon proaspete sau din conserva
1 ceapa mare
200 g smantana
1 1/2 lingurita sos de chili sau harisa
100 g cascaval ras
sare
piper rosu cayenne
unt pentru uns vasul (tava)
patrunjel verde tocat, pentru ornat

Mod de preparare

Feliati ciupercile curatate si tocati marunt piciorusele - daca folositi ciuperci proaspete - sau scurgeti si treceti printr-un jet de apa rece, ciupercile din conserva.

Taiati in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, ca pe niste taietei lati, cotletul spalat si sters, apoi condimentati-l dupa gust cu sare si piper. Amestecati ciupercile, ceapa tocata marunt, cotletul si puneti-le intr-un vas yena( tava ) uns cu unt.

Bateti bine smantana cu telul, impreuna cu sosul de chili, condimentand cu sare si piper, dupa gust. Turnati compozitia obtinuta, uniform, peste ingredientele din vas. Presarati pe deasupra cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc tare, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce carnea este facuta.

Serviti calda, ornata cu patrunjel verde tocat fin, langa o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Porc Picanta cu Ciuperci, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.12.2012 14:10:14

Clau_87, ma bucura alegerea si hotararea ta.

clau_87
•  02.12.2012 12:39:04

arata super, chiar acum ma duc sa o incerc!

lucia_bp
•  25.11.2012 08:47:03

Irina_mocanu, astept sa-mi spui daca a fost pe gustul tau.

lucia_bp
•  25.11.2012 08:46:20

Elena_1184, te invit sa o pregatesti.

irina_mocanu
•  10.10.2012 12:38:35

ce bine arata!!!!! azi o voi proba

elena_1184
•  30.03.2012 23:27:36

imi ploua in gura

lucia_bp
•  07.11.2011 17:49:03

Napolact- 20 % grasime.

superx400
•  07.11.2011 17:10:58

ce fel de smantana folosesti?

lucia_bp
•  10.10.2010 13:55:37

Este prea simplu de pregatit sa nu o faci, ce zici Vlad87 ?
Eu iti urez, pofta buna !

vlad87
•  09.10.2010 12:47:54

deja salivez

lucia_bp
•  16.04.2010 15:33:11

Te astept cu impresii !

ostriceanu
•  25.03.2010 12:21:17

CE BINE ARATA CHIAR AM SA INCERC

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Porc Picanta cu Ciuperci, la Cuptor