Carne cu sos de mustar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura faina
  • 2-3 castraveciori
  • 5kg lingurita zahar
  • sare
  • 5 kg cartofi

Mod de preparare

Se pregateste carnea in mod obisnuit. Cind a fiert complet si sosul a scazut, se adauga mustarul, faina, zaharul, castraveciorii taiati cuburi mici, o ceasca de apa si din nou se fierb pina scade sosul. Se scoate carnea, se taie felii si se toarna sosul deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate