Carne alla pizzaiolla

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un piept de pui
condimente(am pus busuioc uscat,origano,sare,piper)
o cescuta vin alb
un pahar apa
un pic ulei masline
masline
rosii proaspete sau cele la cutie
un catel usturoi
3-4 felii mozzarella

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Am taiat felii pieptul,am pus uleiul in tigaie,dupa usturoiul taiat marunt,am pus carnea;am rumenit-o foarte putin pe o parte si pe alta cat sa-si schimbe culoarea,am adaugat apa,vinul condimentele si am lasat la fiert pana scade apa si se coace bine carnea.
Cand carnea e aproape gata,punem feliile de branza,maslinele si rosiile deasupra,punem capac si mai lasam pana se topeste branza.Am servit cu tortellini

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne alla pizzaiolla" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne alla pizzaiolla