Se curata cepele si usturoiul si se taie marunt, apoi se pun intr-o oala. Peste ele se adauga ulei, sare si vegeta si se lasa la foc mediu pana cand ceapa incepe sa se inchida la culoare. Intre timp se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fundul oalei si se taie salamul cubulete. Daca buretii sunt foarte mari, se taie si ei cubulete.
Se adauga mazarea direct din congelator si se mai lasa pe foc 10 - 15 minute, timp in care se amesteca. Se adauga buretii si se completeaza cu ulei, daca este nevoie. Se amesteca aproape continuu si dupa 10 - 15 minute se adauga salamul taiat cubulete.
Se mai lasa pe foc pana cand salamul se inchide putin la culoare, dupa care se stinge focul si se poate pune in farfurii.
Se servesc cu smantana.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii