Ingrediente
● Pentru 4 portii: |
● 2 cepe mari |
● 2 sau 3 catei de usturoi |
● 350 g mazare (eu folosesc mazare congelata) |
● 1 borcan de bureti fierti in prealabil |
● salam |
● smantana |
● ulei |
● sare |
● vegeta (eu folosesc Secretul Gustului) |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se curata cepele si usturoiul si se taie marunt, apoi se pun intr-o oala. Peste ele se adauga ulei, sare si vegeta si se lasa la foc mediu pana cand ceapa incepe sa se inchida la culoare. Intre timp se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fundul oalei si se taie salamul cubulete. Daca buretii sunt foarte mari, se taie si ei cubulete.
Se adauga mazarea direct din congelator si se mai lasa pe foc 10 - 15 minute, timp in care se amesteca. Se adauga buretii si se completeaza cu ulei, daca este nevoie. Se amesteca aproape continuu si dupa 10 - 15 minute se adauga salamul taiat cubulete.
Se mai lasa pe foc pana cand salamul se inchide putin la culoare, dupa care se stinge focul si se poate pune in farfurii.
Se servesc cu smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bureti cu Mazare si Carne" nu uita sa ii faci un review.
Se adauga mazarea direct din congelator si se mai lasa pe foc 10 - 15 minute, timp in care se amesteca. Se adauga buretii si se completeaza cu ulei, daca este nevoie. Se amesteca aproape continuu si dupa 10 - 15 minute se adauga salamul taiat cubulete.
Se mai lasa pe foc pana cand salamul se inchide putin la culoare, dupa care se stinge focul si se poate pune in farfurii.
Se servesc cu smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bureti cu Mazare si Carne" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
danielcozma391
• 26.02.2013 09:55:59
Ca gurmand ma cam deranjeaza salamul ,nu cred ca este tocmai bine venit ,as fi preferat o afumatura sau o carne sarata pregatita.In rest 10
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 30.07.2014 20:14:30
Uf, din greseala am apasat pe °comentariu nepotrivit°. Nu stiu cum sa anulez asta. De acord, dar se poate inlocui salamul cu orice prefera bucatarul. Oricum, multumesc! :)