Bureti cu Mazare si Carne

Postat pe: 11-12-2009
(2)

Ingrediente

Pentru 4 portii:
2 cepe mari
2 sau 3 catei de usturoi
350 g mazare (eu folosesc mazare congelata)
1 borcan de bureti fierti in prealabil
salam
smantana
ulei
sare
vegeta (eu folosesc Secretul Gustului)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata cepele si usturoiul si se taie marunt, apoi se pun intr-o oala. Peste ele se adauga ulei, sare si vegeta si se lasa la foc mediu pana cand ceapa incepe sa se inchida la culoare. Intre timp se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fundul oalei si se taie salamul cubulete. Daca buretii sunt foarte mari, se taie si ei cubulete.

Se adauga mazarea direct din congelator si se mai lasa pe foc 10 - 15 minute, timp in care se amesteca. Se adauga buretii si se completeaza cu ulei, daca este nevoie. Se amesteca aproape continuu si dupa 10 - 15 minute se adauga salamul taiat cubulete.

Se mai lasa pe foc pana cand salamul se inchide putin la culoare, dupa care se stinge focul si se poate pune in farfurii.
Se servesc cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bureti cu Mazare si Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dulcica
•  30.07.2014 20:14:30

Uf, din greseala am apasat pe °comentariu nepotrivit°. Nu stiu cum sa anulez asta. De acord, dar se poate inlocui salamul cu orice prefera bucatarul. Oricum, multumesc! :)

danielcozma391
•  26.02.2013 09:55:59

Ca gurmand ma cam deranjeaza salamul ,nu cred ca este tocmai bine venit ,as fi preferat o afumatura sau o carne sarata pregatita.In rest 10

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bureti cu Mazare si Carne