Bulz (Cocolosi cu Branza)

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

500 gr faina malai
1 l apa
sare
250 gr branza de burduf
200 gr carnat afumat

Mod de preparare

Carnatul il prajim.
Punem apa la fiert cu un pic de sare. Cand clocoteste turnam faina de malai si o lasam sa fiarba 15 minute. Dupa ce a fiert frecam bine faina cu apa ramasa pana obtinem o mamaliga vartoasa.

Asezam vasul inapoi pe foc pana incepe sa fiarba apoi rasturnam mamaliga pe un suport de lemn (sau plastic). Taiem mamaliga in bucati de marimea unui pumn.

Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei punem bucatile de mamaliga taiate si le presam sa iasa felii de circa 2 cm grosime. In mijloc asezam branza de burduf si cate o bucatica de carnat prajit.

Din mamaliga astfel pregatita facem cocoloase (bile)apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei si le dam in cuptorul incins in prealabil pentru circa 15 minute.

Se servesc calzi cu smantana, iaurt, lapte prins dupa preferinta fiecaruia.

Sunt mult mai gustosi daca cocoloasele de mamaliga le prajiti pe gratar deasupra jarului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bulz (Cocolosi cu Branza)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sylverland
•  23.10.2012 11:25:12

hopa..carnaciori de la Elit...am lucrat acolo 7 ani.Buna reteta 5 stelute deja mie foame.:D

nicoleta15
•  13.01.2010 17:46:31

am salvat-o deja

ratatouille
•  07.11.2009 11:43:36

mi-am trecut-o deja in Cartea de bucate

ratatouille
•  07.11.2009 11:42:31

trebuie sa o notez ca sa nu uit

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulz (Cocolosi cu Branza)