Curatam varza si o tocam feliuta, punem un pic de sare in ea, si o inabusim cu uleiul si 1/2 cana cu apa. Cand varza s-a inmuiat, adugam bulionul si o scadem bine pe foc, amestecand sa nu se prinda de cratita.
Condimentam varza dupa gust, cu cimbru, maghiran sau piper.Dam varza la racit. Separam albusurile de galbenusuri. Batem abusurile spuma, adugam galbenusurile, apoi amestecam cu varza racita. Intr-o tava unsa cu unt sau unsoare si tapetata cu pesmet, asezam in straturi compozitia cu varza si carnatii.
Coacem budinca timp de 20 min. in cuptorul preancalzit, apoi o scoatem si o desprindem de margini folosind un cutit.. Calduta se rastoarna pe un platou, taiem felii groase si o servim alaturi de mamaliguta si ardei iute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii