Budinca cu Spanac si Carne Tocata

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

pentru 6 persoane:
600 gr cartofi fierti
500 gr spanac fiert si tocat
2-3 cartofi
1 ceapa
2 morcovi fierti
500 gr carne tocata (eu am folosit piept de pui si curcan)
200 gr de bulion
felii de branza topita (se poate folosi orice de branza rasa)
100 ml ulei
sare, piper, dafin (dupa gust)

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se inmoaie putin in 50 ml ulei, apoi se adauga carnea tocata, iar dupa 2 minute se pune bulionul, sare, piper, praf de foi de dafin (dupa gust).

Jumatate din cantitatea de cartofii fierti se sfarama cu o furculita si se pun un in tava care va fi introdusa in cuptor si unde s-a pus uleiul ramas, apoi se pune al doilea strat de carnea tocata, al treilea de spanacul fiert, se pun cartofii ramasi. La final se acoera totul cu feliile de branza topita si se orneaza cu felii de morcovi fierti.

Se da la cuptorul incalzit la 180 grade C pana se gratineaza branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca cu Spanac si Carne Tocata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ammy
•  08.03.2009 00:24:18

Reteta este una deosebita.Multumim Maria Mihulescu pentru reteta.
Mai jos las un link cu ceea ce mi-a iesit din incercarea de a gati acest preparat,sper k m-am descurcat.
Multumiri inca o data pentru aceasta reteta.
http://vreausaimpartzambete.blogspot.com/search/label/retete%3Dp~

adi
•  20.08.2008 10:45:13

arata super ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca cu Spanac si Carne Tocata