Se pregatesc bubuceii:
- Se pregateste pieptul de pui (taiati pe lung pieptul de pui 1 cm grosime). Spalati ciupercile (doza / borcan), asezati-le pe o farfurie. In alta farfurioara puneti parmesanul. Dupa ce ati taiat pieptul de pui, condimentati-l cu piper, sare. Puneti pe feliile de piept pui 2 ciuperci si presarati cu parmesan. Rulati pieptul de pui si cu o scobitoare prindeti in asa fel sa nu se desfaca ruloul.
Se pregateste sosul tomat:
- Se taie ceapa marunt. Se caleste putin la tigaie. Se pun rosiile decojite cu sosul (doza /borcan) peste. Se adauga apa. Se pune o lingura de vegeta (dupa gust). Cand incepe sa dea in clocot, puneti bubuceii. Lasati sa fiarba pana cand pieptul de pui e fiert.
Fierbeti orez prntu cate persoane aveti nevoie.
Dupa ce opriti focul, din orezul fiert adaugati 3 linguri in oala cu bubucei. Adaugati si 3 linguri de parmesan.
Se serveste cu orez fiert.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii