Bubucei cu Parmesan in Sos Tomat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - piept de pui
  • - 1 ceapa
  • - 150g orez
  • - ciuperci
  • - parmesan
  • - rosii decojite in sos de bulion
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper
  • - vegeta
  • - scorbitori

Mod de preparare

Se pregatesc bubuceii:
- Se pregateste pieptul de pui (taiati pe lung pieptul de pui 1 cm grosime). Spalati ciupercile (doza / borcan), asezati-le pe o farfurie. In alta farfurioara puneti parmesanul. Dupa ce ati taiat pieptul de pui, condimentati-l cu piper, sare. Puneti pe feliile de piept pui 2 ciuperci si presarati cu parmesan. Rulati pieptul de pui si cu o scobitoare prindeti in asa fel sa nu se desfaca ruloul.

Se pregateste sosul tomat:
- Se taie ceapa marunt. Se caleste putin la tigaie. Se pun rosiile decojite cu sosul (doza /borcan) peste. Se adauga apa. Se pune o lingura de vegeta (dupa gust). Cand incepe sa dea in clocot, puneti bubuceii. Lasati sa fiarba pana cand pieptul de pui e fiert.

Fierbeti orez prntu cate persoane aveti nevoie.

Dupa ce opriti focul, din orezul fiert adaugati 3 linguri in oala cu bubucei. Adaugati si 3 linguri de parmesan.
Se serveste cu orez fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc