Bubucei cu Parmesan in Sos Tomat

Postat pe: 01-03-2011
(0)

Ingrediente

piept de pui
1 ceapa
150g orez
ciuperci
parmesan
rosii decojite in sos de bulion
cimbru
sare
piper
vegeta
scorbitori

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pregatesc bubuceii:
- Se pregateste pieptul de pui (taiati pe lung pieptul de pui 1 cm grosime). Spalati ciupercile (doza / borcan), asezati-le pe o farfurie. In alta farfurioara puneti parmesanul. Dupa ce ati taiat pieptul de pui, condimentati-l cu piper, sare. Puneti pe feliile de piept pui 2 ciuperci si presarati cu parmesan. Rulati pieptul de pui si cu o scobitoare prindeti in asa fel sa nu se desfaca ruloul.

Se pregateste sosul tomat:
- Se taie ceapa marunt. Se caleste putin la tigaie. Se pun rosiile decojite cu sosul (doza /borcan) peste. Se adauga apa. Se pune o lingura de vegeta (dupa gust). Cand incepe sa dea in clocot, puneti bubuceii. Lasati sa fiarba pana cand pieptul de pui e fiert.

Fierbeti orez prntu cate persoane aveti nevoie.

Dupa ce opriti focul, din orezul fiert adaugati 3 linguri in oala cu bubucei. Adaugati si 3 linguri de parmesan.
Se serveste cu orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bubucei cu Parmesan in Sos Tomat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bubucei cu Parmesan in Sos Tomat