Se spala feliile de pulpa de porc, capperi de sale, stafidele si patrunjelul. Se pune separat pe o farfurie o felie de pulpa de porc, in o parte a acesteia o sa punem parmiggeano ras, capperi, stafide, pinoli, putin usturoi taiat bucatele dupa gust si putin patrunjel apoi il rotolam si il legam cu ata (se poate inchide si cu scobitoare dar e mai sigur cu ata ca nu se desface).
Dupa ce am termina de facut braciolele se pun intr-o oala cu ulei de masline (nu extravergine) si se acopera braciolele cu apa, se lasa la fiert acoperite cu un capac. Cand apa e scazuta se pune foarte putina ceapa taiat marunt si sucul de rosii obtinut din cutia de rosii fara coaja si se lasa sa fiarba acoperite pana ce devine ca un sos.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii