Aripioare Picante

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

aripioare de pui,
4 linguri ulei,
4 linguri vin rosu,
2 linguri pasta de rosii,
2 linguri susan prajit,
3 linguri miere,
piper, boia iute, sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Aripioarele se ung cu marinata obtinuta prin amestecare ingredientelor si se lasa minim 1/2 ora la rece. Se pun in tava, se toarna deasupra restul sosului si se pune la cuptor pana se rumenesc.
Cu piure de cartofi sau cartofi prajiti alaturi de salata verde sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aripioare Picante" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

indries
•  26.06.2008 20:36:24

hmmm...super buna

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aripioare Picante