Ardei Umpluti cu Orez si Somon

Postat pe: 01-04-2009
(0)

Ingrediente

8 ardei grasi
500 g somon
400 g broccoli
100 g boabe de porumb din conserva
100 g orez
1 ceapa
2 catei de usturoi
ulei de masline
smantana
patrunjel
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Orezul se fierbe, se scurge si se pune intr-un castron. Broccoli se rupe in buchetele care se fierb timp de 10 minute.

Somonul se spala, se taie in cubulete, se stropeste cu ulei si se condimenteaza, dupa gust.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, care mai apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei timp de 5 minute, la foc mic. Se adauga orezul. broccoli, boabele de porumb, se amesteca si se prajesc timp de cateva minute, la foc potrivit, dupa care se opreste focul, se adauga bucatelele de somon si se amesteca usor.

Ardeii, curatati, se umplu cu amestecul de orez, legume si somon. Se stropesc cu putin ulei, se aseaza intr-o tava, se toarna o cana cu apa si se dau la cuptor, pana cand ardeii se inmoaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Umpluti cu Orez si Somon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti cu Orez si Somon