Anghemaht de Pui

Postat pe: 09-02-2009
(2)

Ingrediente

1kg de pui
100gr faina
100gr ulei
100gr ceapa
1 mmorcov
1/2 telina
1 lamaie
sare
30gr unt

Mod de preparare

Puiul curatat se spala si se pune la oparit, dupa care se spala din nou si se pune la fiert cu zarzavaturile si sare. Intre timp, se inlatura spuma si dupa ce carnea a fiert se da vasul deoparte. Sosul se pregateste in felul urmator: se incalzeste uleiul, se adauga faina, se amesteca fara sa se rumeneasca, se stinge cu supa in care a fiert puiul si se fierbe pana ce sosul se ingroasa. Se potriveste de sare si se stoarce zeama de lamaie dupa gust.
Bucatile de pui e pun in sos.
La servire puneti bucatele de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Anghemaht de Pui" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  12.02.2009 16:19:41

legumele le dam deoparte si supa de pui punem pe toata si se fierbe pana se ingroasa.

LORY
•  12.02.2009 14:37:11

am cateva nelamuriri:
1. ce se intampla cu legumele din supa...le pasam s-au le scoatem?
2. in faina pe care ai pus-o in ulei...(rantrasul ) se toarna toata supa deodata?...sau numai o parte..

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Anghemaht de Pui