Anghemaht de pui

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 pui
1 lingura unt
1 lingurita faina
1 lamaie
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Puiul curatat si spalat se taie bucati, se asaza intr-o cratita impreuna cu sarea si se toarna apa ca sa acopere bucatile. Se lasa sa fiarba 15 min. apoi se spumeaza.
Se prajeste faina in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu o ceasca din zeama in care a fiert puiul, se adauga sarea, bucatile de pui si lamiia curatata de coaja si taiata felii.
Se lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute.
Sosul trebuie sa fie subtire, de aceea daca este nevoie se mai adauga zeama de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Anghemaht de pui" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  04.02.2009 02:49:55

anghemaht-ul de pui are si legume>>>ceapa, morcovi, telina...............

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Anghemaht de pui