Fierbeti andivele in apa cu sare si o felie de lamaie. Cand sunt fierte (incercati cu un cutit ascutit), puneti la scurs, e bine sa nu fie imbibate cu apa.
Ungeti cu unt o tava de cuptor adanca sau un vas termorezistent. Fiecare andiva se ruleaza in jambon si se aseaza in tava.
Separat se pregateste un bechamel cu unt topit, sare, piper, faina si lapte. Untul se topeste se presara sarea, piperul se adauga faina, se amesteca bine cu un tel si treptat se pune laptele caldut se lasa sa se intareasca amestecand ca sa nu se prinda de vas. La final se pune nucusoara.
Se varsa sosul peste andive, se presoara branza rasa, se da la cuptor ~10-15 min.
Pofta buna!
Se serveste cu orez natur sau cu cartodi fierti.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii