Sub jet de apa rece, spalati bine scoicile cu partea abraziva a buretelui, iar cozile smulgeti-le (din pacate n-am reusit sa fac poze, pt ca nu puteam sa le curata si sa fac si poza, poate data viitoare).
Dupa ce le-ati curatat bine, puneti o oala cu apa la foc, iar cand apa incepe sa clocoteasca, se pun scoicile, pana se desfac. Cele care nu se desfac, se arunca la gunoi, iar celelalte, se scot din apa. Apa se patreaza.
Inainte de a va apuca de sos, pregatiti rosiile, care trebuie oparate, curatate de piele si taiate marunt.
Dupa care, se curata, se taie marunt si se pun la foc, in ulei de masline, cateii de usturoi. Peste usturoi se pun rosiile taiate si lasati sa fiarba totul pt cateva minute.
Mai apoi, puneti 500 ml din apa in care s-au fiert scoicile, care a fost strecurata. Lasati sa fiarba totul pt 10 minute.
Inainte de a stinge focul, se adauga si scoicile, piper si patrunjel verde, taiat.
Pofta buna!
Se serveste cu paine prajita.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii