Curatam si spalam ceapa si morcovul, taiam fideluta ceapa si morcovul in rondele, decojim rosia si o taiam marunt. Intr-o tigaie varsam 2 linguri de ulei de masline, punem ceapa si morcovul sa se inmoaie, adugam porumbul si rosia, aestecam, adaugam tonul maruntit cu mana in care am pus in prealabil zeama de la jumatatea de lamaie. Saram, piperam. Lasam sa se racoreasca.
Scoatem aluatul foetaj din frigider, il intindem pe tava pregatita pentru tarta, intepam cu furculita.
Cand umplutura s-a racit, o amestecam cu ouale si varsam in aluat. Daca va ramane aluat decoram un pic tarta, mai ochioasa, mai apetisanta, ungem cu putin ulei tarta. Dam la cuptor la 190 grade C pana se rumeneste. Scoatem, lasam sa se racoreasca putin si servim cu o salata verde alaturi.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii