Stiuca cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Stiuca cu legume

Ingrediente

  • O stiuca de aprox1 kg
  • 200 g amestec de legume(dupa preferinta)
  • ulei de masline
  • o lingurita de amestec de condimente
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • un praf de sare,

Mod de preparare

Se curata stiuca de solzi apoi se taie in partea de sus,pe spinare,indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui.Spalam bine pestele,il stropim cu ulei de masline,il saram si condimentam dupa gust
Legumele daca sunt praospete se curata si se spala bine apoi se taie in cubuleter mici si se fierb in apa cu sare,La fel procedam si cu cele congelate numai ca le dam in cateva clocote in apa cu sare apoi se scurg bine.Umplem portofelul format la peste cu acste legume fierte apoi fixam partea de la coada cu 2 scobitori,sa nu curga legumele.Se aseaza pestele intr-o tavita cu partea taiata si umpluta cu legume in sus,stropim bine cu ulei de masline, presaram peste peste npraful de legume deshidratate,mai turnam un pic de ulei intava si dam la cuptor cca 30 minute la foc potrivit pana se runeneste usor pestele.Se serveste cald dar este delicios si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Pilaf cu praz si masline
Bucataras.RO

Pilaf cu praz si masline

Dacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună! 

Pilaf cu praz si masline
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)