Sosul pentru marinare:
Se combina mierea, sosul de soia, uleiul de masline si piperul.
Prepararea pestelui:
Pestele se pune intr-o punga, impreuna cu sosul si se marineaza timp de 10 minute. Rotiti pestele cu fata in jos dupa primele 5 minute.
Se scoate pestele si se pune intr-o tigaie incinsa care a fost unsa cu putin ulei inainte, sau pe gratar. Sosul ramas in punga se arunca.
Frigeti pestele cate 5 minute pe fiecare parte sau pana cand este facut.
Garnitura de fructe:
Cat e pestele pe ochi, pregatiti garnitura de fructe. Combinati cele 4 ingrediente. Puneti peste somon si serviti.
Este o reteta usoara, perfecta pentru o zi de vara fierbinte. Fructele pot fi combinate in functie de preferinte: ananas – mango, piersici – mango etc.
Eu am folosit 2 bucati de somon si niste cod, pentru ca asta aveam in frigider. Dar se preteaza mai bine combinatia cu somon.
De asemenea, eu n-am rezistat fara sa pun sare pe peste, desi reteta nu solicita asta. Dar na, am si eu fixatiile mele.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaTarta cu prune este un desert usor acrisor, de la inegalabilele prune care au aparut acum in piata. Atunci cand doriti o...
Tarta cu prune (Reteta Video)O inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii