Sosul pentru marinare:
Se combina mierea, sosul de soia, uleiul de masline si piperul.
Prepararea pestelui:
Pestele se pune intr-o punga, impreuna cu sosul si se marineaza timp de 10 minute. Rotiti pestele cu fata in jos dupa primele 5 minute.
Se scoate pestele si se pune intr-o tigaie incinsa care a fost unsa cu putin ulei inainte, sau pe gratar. Sosul ramas in punga se arunca.
Frigeti pestele cate 5 minute pe fiecare parte sau pana cand este facut.
Garnitura de fructe:
Cat e pestele pe ochi, pregatiti garnitura de fructe. Combinati cele 4 ingrediente. Puneti peste somon si serviti.
Este o reteta usoara, perfecta pentru o zi de vara fierbinte. Fructele pot fi combinate in functie de preferinte: ananas – mango, piersici – mango etc.
Eu am folosit 2 bucati de somon si niste cod, pentru ca asta aveam in frigider. Dar se preteaza mai bine combinatia cu somon.
De asemenea, eu n-am rezistat fara sa pun sare pe peste, desi reteta nu solicita asta. Dar na, am si eu fixatiile mele.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii