Puneti pestele pe polita de jos a cuptorului “in picioare”, cu aripioarele de pe burta desfacute. Faceti o incizie de 2, 5 cm de-a lungul sirei spinarii si umpleti-o cu unt.
Taiati feliile de lamaie in jumatate si introduceti-le in crestatura umpluta cu unt.
Dati la cuptor, la o temperatura de 205 grade c timp de 15 min pentru fiecare 450 g sau pana cand temperatura interna ajunge la 65 grade c.
Strecurati doua spatule sub peste si transferati-l cu grija pe un platou. Inlaturati pielea de pe peste si serviti-l ca atare sau cu sos Hollandaise.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii