Puneti pestele pe polita de jos a cuptorului “in picioare”, cu aripioarele de pe burta desfacute. Faceti o incizie de 2, 5 cm de-a lungul sirei spinarii si umpleti-o cu unt.
Taiati feliile de lamaie in jumatate si introduceti-le in crestatura umpluta cu unt.
Dati la cuptor, la o temperatura de 205 grade c timp de 15 min pentru fiecare 450 g sau pana cand temperatura interna ajunge la 65 grade c.
Strecurati doua spatule sub peste si transferati-l cu grija pe un platou. Inlaturati pielea de pe peste si serviti-l ca atare sau cu sos Hollandaise.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii