Somon in Crusta de Parmezan la Cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Somon in Crusta de Parmezan la Cuptor

Ingrediente

  • 2 bucati somon proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri de parmezan ras
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de somon se pun cu pielea in jos intr-o tava cu hartie de copt, se acopera cu hartie de aluminiu si se da la cuptor pentru 10 minute.

Intre timp se marunteste usturoiul, parmezanul se rade, iar patrunjelul se toaca marunt si se amesteca.

Se scoate de la cuptor somonul, se da la o parte hartia de aluminiu, se pune putin piper si se acopera somonul cu mixtura de usturoi, parmezan si patrunjel.

Se da din nou la cuptor fara a fi acoperit si se lasa pana cand se face o crusta deasupra, cam 20 minute.

Se scoate tava din cuptor, iar dupa 5 minute se poate servii (aveti timp sa faceti poze:)))) )

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.