Bucatile de somon se pun cu pielea in jos intr-o tava cu hartie de copt, se acopera cu hartie de aluminiu si se da la cuptor pentru 10 minute.
Intre timp se marunteste usturoiul, parmezanul se rade, iar patrunjelul se toaca marunt si se amesteca.
Se scoate de la cuptor somonul, se da la o parte hartia de aluminiu, se pune putin piper si se acopera somonul cu mixtura de usturoi, parmezan si patrunjel.
Se da din nou la cuptor fara a fi acoperit si se lasa pana cand se face o crusta deasupra, cam 20 minute.
Se scoate tava din cuptor, iar dupa 5 minute se poate servii (aveti timp sa faceti poze:)))) )
Pofta buna
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii