Pentru sos, se face maioneza foarte tare (sa stea teapana de tot), se toaca marunt de tot celelalte componente, se pun peste maioneza, se amesteca, se adauga lichidele (moare si otet) se amesteca, se drege de sare si piper, se da la frigider, bine acoperit, ca sa se intrepatrunda aromele.
Intre timp se portioneza somonul, asta daca aveti o singura bucata mai mare, se indeparteaza oasele si pielea daca este cazul, se spala.
Intr-o tava termorezistenta, se aseaza una langa alta bucatile de peste, asta dupa ce tava a fost putin unsa cu unt, se sareaza, si sa pipereaza, se stropesc cu sucul de lamaie, se presara mararul (eu am folosit din cel uscat) si se da la cuptor pentru 15-20 de minute... daca vreti puteti sa stropiti pestele cu vin alb, este si mai bun (eu am sarit peste faza asta ca nu am avut vinul care imi trebuia).
Intre timp am facut si niste cartofi taranesti, simpli, doar fierti pe trei sferturi, scursi si apoi tavaliti prin ulei, marar si usturoi...
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii