Pestele curatat, spalat, condimentat, se pune in vasul cu aburi, iar in al doilea vas, se pun cartofii curatati, taiati jumatati, condimentati cu sare si piper, deasupra crenguta de rozmarin, in al treilea vas se pune apa, se acopera si se lasa pe foc 45 min.
Pentru garnitura se pun semintele intr-un bol, se adauga apa clocotita cu sare, se lasa 5min acoperit vasul, apoi se amesteca cu ulei de masline, menta si se lasa deoparte.
Pentru sos, se pune intr-un vas pe foc vinul, cand incepe sa clocoteasca, se adauga coniacul, se lasa la fiert 10 min, pana scade la jumatate, se da vasul deoparte si se adauga incet, amestecand continuu cu telul smantana, se pune din nou pe foc si se amesteca pana se ingroasa, iar la final se adauga mustarul si piperul, apoi se opreste focul.
Se serveste pe farfurie amestecul de seminte intr-un inel de prezentare, alaturi pestele, iar deasupra sos.
Sau se mai poate servi, pe farfurie pestele, alaturi cartofi, iar deasupra sos.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii