Somon Crocant (salmone Croccante)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Somon Crocant (salmone Croccante)

Ingrediente

  • - 1 file de somon
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 3-4 linguri pesmet panko
  • - 3-4 linguri ulei de masline
  • - 1/2 lamaie stoarsa
  • - patrunjel
  • - marar
  • - sare
  • piper

Mod de preparare

Se tamponeaza fileul de somon cu hirtie absorbanta de bucatarie si se lasa deoparte. Se pune intr-un castron pesmetul, cateii de usturoi taiati marunt, patrunjelul si mararul taiat, putina sare, piper, sucul de la lamaia stoarsa si uleiul de masline.

Se amesteca totul cu o furculita. Se incalzeste cuptorul la 180*c- (350*f). Se pune o foaie alimentara de aluminiu in tava, fileul de somon si deasupra lui incepem sa punem cu grija compozitia de pesmet. Se acopera bine intreaga suprafata si se baga la cuptor pentru 25-30 de minute.

Daca nu aveti pesmet "panko", puteti folosii din cel normal.
Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Tort Savarina
Bucataras.RO

Tort Savarina

Motanel e de vina pentru deliciosenia asta dulce si pufoasa :)

Tort Savarina
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola