Se tamponeaza fileul de somon cu hirtie absorbanta de bucatarie si se lasa deoparte. Se pune intr-un castron pesmetul, cateii de usturoi taiati marunt, patrunjelul si mararul taiat, putina sare, piper, sucul de la lamaia stoarsa si uleiul de masline.
Se amesteca totul cu o furculita. Se incalzeste cuptorul la 180*c- (350*f). Se pune o foaie alimentara de aluminiu in tava, fileul de somon si deasupra lui incepem sa punem cu grija compozitia de pesmet. Se acopera bine intreaga suprafata si se baga la cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca nu aveti pesmet "panko", puteti folosii din cel normal.
Pofta Buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii