Somn in Folie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 4 buc folie de aluminiu (40x40)
  • 4 buc de somn (cam 200gr pe portie)
  • 8 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • 4 frunze de salvie
  • 1 lamaie (taiata rondele subtiri)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul.
Se intinde fiecare folie de aluminiu, se unge cu 2 linguri de ulei de masline fiecare folie (sa nu se lipeasca pestele), se pune deasupra cate un file de peste si se asezoneaza cu sare, piper. Deasupra se pune salvia si cimbrul apoi cate 2 rondele de lamaie.
Se acopera cu folia formand un pachetel etans pentru ca aburul sa nu poata iesi ca pestele sa fiarba in sucul propriu.
Se baga in cuptor iar dupa 20 de minute se scoate, se deschide cu grija doar deasupra si se serveste in folie.
Ca garnitura se poate servi cu orez salbatic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa