Se incalzeste cuptorul.
Se intinde fiecare folie de aluminiu, se unge cu 2 linguri de ulei de masline fiecare folie (sa nu se lipeasca pestele), se pune deasupra cate un file de peste si se asezoneaza cu sare, piper. Deasupra se pune salvia si cimbrul apoi cate 2 rondele de lamaie.
Se acopera cu folia formand un pachetel etans pentru ca aburul sa nu poata iesi ca pestele sa fiarba in sucul propriu.
Se baga in cuptor iar dupa 20 de minute se scoate, se deschide cu grija doar deasupra si se serveste in folie.
Ca garnitura se poate servi cu orez salbatic.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii