Se incalzeste cuptorul.
Se intinde fiecare folie de aluminiu, se unge cu 2 linguri de ulei de masline fiecare folie (sa nu se lipeasca pestele), se pune deasupra cate un file de peste si se asezoneaza cu sare, piper. Deasupra se pune salvia si cimbrul apoi cate 2 rondele de lamaie.
Se acopera cu folia formand un pachetel etans pentru ca aburul sa nu poata iesi ca pestele sa fiarba in sucul propriu.
Se baga in cuptor iar dupa 20 de minute se scoate, se deschide cu grija doar deasupra si se serveste in folie.
Ca garnitura se poate servi cu orez salbatic.
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii