Se incalzeste cuptorul.
Se intinde fiecare folie de aluminiu, se unge cu 2 linguri de ulei de masline fiecare folie (sa nu se lipeasca pestele), se pune deasupra cate un file de peste si se asezoneaza cu sare, piper. Deasupra se pune salvia si cimbrul apoi cate 2 rondele de lamaie.
Se acopera cu folia formand un pachetel etans pentru ca aburul sa nu poata iesi ca pestele sa fiarba in sucul propriu.
Se baga in cuptor iar dupa 20 de minute se scoate, se deschide cu grija doar deasupra si se serveste in folie.
Ca garnitura se poate servi cu orez salbatic.
Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale. Iata inca o reteta folosind noile amestecuri de mirodenii...
Frigarui din carne tocata cu sos tzatziki, pita cu masline si DelikatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii