Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere

Complexitate
redusa
Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere

Ingrediente

  • scrumbie sarata - 1 buc
  • morcov - 1 buc
  • coaja de lamiie - pentru decor
  • usturoi verde - 3 fire
  • capere - 2 linguri
  • piper verde - 1 lingurita
  • sfecla rosie - 3 linguri (cuburi)
  • otet - 1 lingura

Mod de preparare

Am dezosat scrumbia si am taiat-o in cubulete. Morcovul l-am taiat juliene fin, usturoiul verde in forma de v, iar sfecla rosie (ar fi trebuit sa o coc si apoi sa o folosesc) am folosit sfecla rosie conservata. Am amestecat sfecla cu pestele, caperele si piperul, am pus putin otet si am asezat-o in farfurie linga morcov si coaja de lamaie taiata juliene.
Desigur se pot face n combinatii, insa eu am facut una repede cu ce mi-a cazut mai repede in mina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)