Saramura de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Saramura de peste

Ingrediente

  • 4 fileuri de somn
  • 750 ml de apa
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel proaspat
  • cimbru uscat
  • o lingurita de vegeta
  • sare grunjoasa

Mod de preparare

Se freaca pestele cu sare grunjoasa si se prajeste pe plita sau pe gratar.

Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-u castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.

Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.

Pentu cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate