Saramura de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Saramura de peste

Ingrediente

  • 4 fileuri de somn
  • 750 ml de apa
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel proaspat
  • cimbru uscat
  • o lingurita de vegeta
  • sare grunjoasa

Mod de preparare

Se freaca pestele cu sare grunjoasa si se prajeste pe plita sau pe gratar.

Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-u castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.

Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.

Pentu cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura 2 creme
5
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme