Cartofii se spală, se şterg şi , dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii. Se scot la scurs pe şervete de bucătărie.
Se curăţă macroul de eventualele oase.
Se pun într-un castron cartofii, peştele, roşioarele tăiate şi ele în sferturi, măslinele, ceapa tăiată julienne, un strop de ulei, sare (dacă mai este nevoie, având în vedere că uneori peştele afumat este şi foarte sărat), piper, oţet după gust şi se amestecă bine.
La servire, se adaugă pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOf da, pentru concursul cu dragoste :))) In mijloc s-ar fi dorit a fi o inima, dar nu e :D
Tort de clatiteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii