Cartofii se spală, se şterg şi , dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii. Se scot la scurs pe şervete de bucătărie.
Se curăţă macroul de eventualele oase.
Se pun într-un castron cartofii, peştele, roşioarele tăiate şi ele în sferturi, măslinele, ceapa tăiată julienne, un strop de ulei, sare (dacă mai este nevoie, având în vedere că uneori peştele afumat este şi foarte sărat), piper, oţet după gust şi se amestecă bine.
La servire, se adaugă pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii