Dupa ce cartofii sau fiert,se lasa sa se raceasca,se curata de coaje si se taie cubulete. Ceapa se taie solzi, maslinele rondele iar somonul se taie fasii mai late.
Se pun toate intr-un castron, se adauga maioneza (nu prea multa), sare si piper dupa gust.
Se pune in frigider, minim o ora, iar apoi se poate servi.
Se face si cu maioneza de post.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii