Rosii Umplute cu Ton si Branza

Complexitate
redusa
Rosii Umplute cu Ton si Branza

Ingrediente

  • 4-5 rosii destul de mari
  • 100 g urda sau ricotta
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ceapa
  • 80-100 g ton in ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie rosiile unde au codita, se scobesc cu o lingurita iar miezul lor il taiem bucatele, il amestecam cu tonul maruntit (scurs de uleiul din conserva), oul fiert taiat, urda sau ricotta, ceapa tocata marunt, sare si piper.

Rosiile scobite le saram si le umplem cu aceasta compozitie. Le coacem in cuptor, intr-o tava unsa cu ulei sau captusita cu hartie de cuptor, circa 20 minute la o temperatura de 200 grade C.

Se servesc caldute sau reci. Personal mi-au placut mult si a doua zi, conservate la rece in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Parteneri
Budinca din cornuri, cu visine
Bucataras.RO

Budinca din cornuri, cu visine

Pentru ca se adunasera cateva cornuri din acelea pe care le primesc copiii la scoala, am zis sa fac ceva bun cu ele. A iesit...

Budinca din cornuri, cu visine
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post