Se taie rosiile unde au codita, se scobesc cu o lingurita iar miezul lor il taiem bucatele, il amestecam cu tonul maruntit (scurs de uleiul din conserva), oul fiert taiat, urda sau ricotta, ceapa tocata marunt, sare si piper.
Rosiile scobite le saram si le umplem cu aceasta compozitie. Le coacem in cuptor, intr-o tava unsa cu ulei sau captusita cu hartie de cuptor, circa 20 minute la o temperatura de 200 grade C.
Se servesc caldute sau reci. Personal mi-au placut mult si a doua zi, conservate la rece in frigider.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii