Se curata platica si se freaca bine cu sare si cu rozmarin atat in interior, cat si in exterior. Apoi, pestii se cresteaza, se impaneaza cu felii de lamaie si se ung cu ulei. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos. Cand sunt gata se scot pe un platou.
Separat, se fierbe telina, taiata in bucati, pana se patrunde bine. Aceasta se mixeaza impreuna cu usturoiul, uleiul si zeama de la o jumatate de lamaie. Se dileaza cu zeama in care a fiert telina pana devine o spuma consistenta.
La servire se toarna sosul de telina peste peste.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaUn mare avantaj gatitul in vasele Zepter! Cine detine un astfel de vas, stie exact despre ce vorbesc. Iata o alta mancare...
Ghiveci cu carnati in vas ZepterIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii