1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3. Pe margine vom pune crema de branza, vom rasuci, iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat, ceapa rosie, capere, cascaval afumat, rosii cherry.
5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii