1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3. Pe margine vom pune crema de branza, vom rasuci, iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat, ceapa rosie, capere, cascaval afumat, rosii cherry.
5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii