Peste Pescaresc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g crap
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 4-5 catei usturoi
  • 1/4 lingurita cimbru pisat
  • 2-3 linguri bulion
  • 1 1/2 pahar apa
  • un virf cutit zahar
  • sare

Mod de preparare

Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
5
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Tocana padurarului
Bucataras.RO

Tocana padurarului

Reteta care m-a inspirat este aceasta https://www.bucataras.ro/retete/sarmalele-padurarului-de-post-81688.html. La fel...

Tocana padurarului
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post