Luam fileurile le spalam si le stergem bine cu un servetel. Apoi le taiem bucati (eu am taiat un file in 2). Intr-un bol batem ouale. apoi adaugam berea, treptat faina si condimentam.
Punem uleiul la incins. Trecem bucatile de peste prin aluat si le prajim in tigaie pe o parte si pe alta.
E foarte bun... berea ii da un gust aparte...
Puteti folosi si alt peste, nu neaparat pangasius.
POFTA MARE!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii