Preparati marinata. Amestecati sosul de soia, sucul de lamaie, ceapa verde si uleiul intr-o tigaie adanca. Puneti peste bucatile de peste si intoarceti-le o data, pentru a se imbiba cu marinata. Acoperiti si dati la frigider 30 min.
Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti bucatile de peste si ceapa direct pe polita si lasati-le sa se faca 25 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii