Peste la Gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • la alegere: 4 portii de somon
  • peste spada sau ton (de 170g fiecare) Marinare (30 min) ¼ cana sos de soia
  • 2 linguri suc proaspat de lamaie
  • 6 cepe verzi
  • taiate si feliate subtire
  • inclusiv partile verzi
  • 2 linguri de ulei vegetal

Mod de preparare

Preparati marinata. Amestecati sosul de soia, sucul de lamaie, ceapa verde si uleiul intr-o tigaie adanca. Puneti peste bucatile de peste si intoarceti-le o data, pentru a se imbiba cu marinata. Acoperiti si dati la frigider 30 min.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti bucatile de peste si ceapa direct pe polita si lasati-le sa se faca 25 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa